Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8
Amareto - producator carne de pui - standarde-si-certificari
91F10526

standarde si certificari



AMARETO
realizeaza productia de carne in conformitate cu standardele internationale in domeniu, avand certificarea Sistemului de Management al Calitatii (ISO 22000:2005) si a Sistemului de Management al Sigurantei Produsului Alimentar (HACCP).
Zone securizate - nici un produs nu provine din zone unde substantele potential periculoase risca sa fie transmise in alimente.

Masuri anticontaminare - produsele sunt protejate impotriva oricarei contaminari datorate deseurilor animale, casnice, industriale, agricole, care pot fi prezente in proportie periculoasa pentru sanatate.

Analize si monitorizari - sunt efectuate analize fizico-chimice si microbiologice asupra furajelor, monitorizari ale starii de sanatate a efectivelor de pasari, masurile de control al contaminantilor din aer, sol, apa, nutreturi, fertilizatori, pesticide, medicamente veterinare sau alti agenti utilizati.

Respectarea igienei
- metodele si tehnicile de productie sunt igienice, astfel incat nu constituie un risc potential pentru sanatate.

Ambalaje si recipiente sigure
- materialele si recipientele folosite pentru productie sunt fabricate si intretinute astfel incat sa nu prezinte nici un fel de risc pentru sanatate.
Conditii sigure de depozitare - materiile prime sunt depozitate in conditii in care sa fie protejate impotriva contaminarii sau deteriorarilor.

Programe de igienizare
- procesele de productie se desfasoara in conditii de curatenie a spatiilor si echipamentelor necesare stabilite prin programele de igienizare. Personalul care deserveste unitatile este instruit si respecta normele de igiena stabilite.