Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/amareto/public_html/config.inc.php on line 8
Amareto - producator carne de pui - despre-noi

despre noiGustul si aroma mancarurilor din carne de pui deschid apetitul fiecaruia. Calitatea si "sanatatea" produselor EURAVIS confera o valoare nutritiva ridicata alimentelor servite de dumneavoastra.
IMPORTANT

SC BRAVINVEST SRL cu sediul social in localitatea Floresti, str. Ioan Rus nr. 129, Jud. Cluj pentru Ferma din Lunca Muresului (Str. Grindului nr. 1 , jud. Alba) anunta ca informatiile privind impactul potential asupra mediului al activitatii pentru care se solicita revizuirea autorizatiei integrate de mediu pot fi consultate in timpul programului de lucru, la sediul A.P.M Alba.
Dezbaterea publica va avea loc in data de 27.05.2015 ora 16:00 la primaria din Lunca Muresului.
Observatiile , sugestiile si propunerile publicului se primesc in scris la sediul APM Alba, strada Lalelelor nr. 7B sau la adresa de e-mail: office@apmab.anpm.ro pana la data de 27.05.2015.


Obiectul de activitate principal al SC AMARETO IMPEX SRL este cresterea si abatorizarea pasarilor pornind de la cresterea puilor de carne, activitati de transport auto, sector economic, administrativ, marketing, abatorizarea si prelucrarea carnii de pasare (capacitatea totala de productie autorizata de 100 tone de produse finite/saptamana), laborator de analiza a carnii si sfarsind cu comercializarea de produse de carne de pasare.

SC AMARETO IMPEX SRL detine certificat SR EN ISO 9001/2001 (sistemul de management al calitatii), HACCP (sistemul de management al securitatii produsului alimentar) si autorizatie sanitar veterinara pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala (abator din categoria A).

Calitatea produselor si satisfacerea tuturor cerintelor clientilor este obiectivul nostru principal.Warning: session_commit(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74

Warning: session_commit(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in /home/amareto/public_html/index.php on line 74